Lev Et Sundt Liv
Forbedret Energi • Smertelindring • Sov Bedre • Anti Aging • Vægttab                                     find us on facebook  shift to English
Hjem Produkter Forretningsmuligheder Kontakt Her Tilmeld dig Her Køb Her

LifeWaves svar, som reducerer den bestråling mobiltelefoner udsætter din krop for!
 
  Vi introducerer LifeWave Matrix
 
Er eksponering for bestråling fra mobiltelefoner virkelig farligt for dit helbred?

Det er nu et faktum: Bestråling fra mobiltelefoner er nu på listen over ting, der potentielt kan forårsage kræft ( i følge Verdenssundhedsorganisationen). LifeWave har udviklet en løsning, som uafhængigt er laboratorietestet og påvist drastisk at reducere mængden af den bestråling du udsættes for, så du kan beskytte dig selv, din familie og venner fra de potentielle farer, som opstår på grund af eksponering for bestråling fra mobiltelefoner.

Er eksponering for bestråling fra mobiltelefoner virkelig farligt for dit helbred? Telekommunikationsbranchen har i årevis hævdet, at brugen af mobiltelefoner er sikker og at mobiltelefoner på markedet i dag lever særdeles godt op til standardkravene til sikkerhed.

Men...

Den 31. maj 2011 klassificerede Verdenssundhedsorganisationen, WHO, sammen med det Internationale agentur for kræftforskning (IARC), elektromagnetiske felter fra radiofrekvens som muligvis kræftfremkaldende hos mennesker (Gruppe 2B), baseret på en øget risiko for gliom, en malign type kræft i hjernen, som er forbundet med trådløs telefonering.

Desuden har den Amerikanske forening til bekæmpelse af kræft (ACS) sat mobiltelefoner på deres liste over mulige kræftfremkaldende stoffer på grund af at mobiltelefoner afgiver radiofrekvente (RF) bølger og kan øge risikoen for hjernetumorer eller andre tumorer i hoved- og halsområdet..

Overvej følgende...

I løbet af det seneste århundrede blev følgende stoffer på et tidspunkt regnet for sikre til humant brug og eksponering: DDT (syntetisk insektbekæmpelsesmiddel),Asbest,Radium,Tobaksprodukter,Blyholdig maling,Kviksølv,Røntgen,Blyholdig benzin,MSG,Transfedt,BPA (bruges til at fremstille plastik),MTBE (tilsætningsstof i benzin) I dag ved vi, at disse stoffer ikke er sikre til humant brug og endda er påvist at være dødelige i nogle tilfælde. Mange af disse stoffer og kemikalier er blevet forbudt af offentlige myndigheder over hele verden.

Men hvad med eksponering for bestråling fra mobiltelefoner?

FAKTUM: Hver dag udsættes du for elektromagnetisk bestråling (EMR), som emitteres af mobiltelefoner. Er denne eksponering sikker?
 
 
 
 
  Diamond Pakke
Vores store og mest omfattende pakke.Som Diamond-medlem vil du modtage 35 en-måneds forsyninger af vores forskellige produkter samt reklame- og markedsføringsmaterialer, der kan få gang i din forretning. Du vil også blive betragtet som i aktiv status i 90 dage efter din tilmelding. Denne pakke er for den seriøse forretningsstarter, der vil maksimere sin profit hurtigt og effektivt.

I denne pakke er Launchpad inkluderet! Et forretningssystem, som vil give dig værktøjer til effektivt at opbygge en driftig LifeWave-forretning. Det er "Din 90-dages nedtælling til succes".
Price: $1.499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Gold Pakke
En af vores mere ekspansive pakker. Alle Guldmedlemmer får 11 en måned leverancer af de forskellige produkter og alle reklame-og marketingmateriale. Denne pakke henvender sig til karriere-orienterede personer.

Tilgængelige pakker i Gold er: Gold Energy Enhancer Pack, Gold IceWave Pack, Gold Y-Age Pack, Gold SP6 Pack, and Gold Variety Pack.  Price: $499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Silver Pakke
Vores sølv pakke er for dem, der ønsker at starte deres forretning på en mindre skala. Denne pakke kommer med 6 på en måned levering af produkter og alle salgs-og marketingmateriale til fremme af LifeWave produkter. Sølv pakken er for motiverede individer, der ønsker at bygge deres forretning op i niveauer af succes.

Tilgængelige pakker i Silver er: Silver Energy Enhancer Pack, Silver IceWave Pack, Silver Y-Age Pack, Silver SP6 Pack, and Silver Variety Pack.  Price: $299.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Bronze Pakke
Vores mindste pakke er for dem, der har en meget lille mængde ekstra tid og gerne vil have lidt ekstra penge. Denne pakke indeholder 1 én måned levering af produktet sammen med den tilsvarende brochure.Bronze pakken er for deltid karriere folk.

Tilgængelige pakker i Bronze er: Bronze Energy Enhancer Pack, Bronze IceWave Pack, Bronze Y-Age Pack, Bronze SP6 Pack , and Bronze Silent Nights.  Price: $ 99.95    Tilmeld dig her
 
 
  Startsæt
Denne pakke inkluderer et abonnement på LifeWaveWebsite-kopien og LifeWave Back Office. Startsættet er udviklet som hjælp til entreprenøren, som tager det første skridt til at starte sin egen forretning.   Price: $ 25.00    Tilmeld dig her
 
  
 
     LifeWave Plaster Produkter
        Energy Enhancer
        IceWave
        Silent Nights
        Y-Age Aeon
        SP6 Complete
        NY:LifeWave Matrix
 


        

 
 


        

 
 
 
 
 
 
 
levetsundtliv.dk Copyright © 2012 All rights reserved.