Lev Et Sundt Liv
Forbedret Energi • Smertelindring • Sov Bedre • Anti Aging • Vægttab                                     find us on facebook  shift to English
Hjem Produkter Forretningsmuligheder Kontakt Her Tilmeld dig Her Køb Her

Lær mere om LifeWave Y-Age Aeon og Don og Sandy historie med produktet.      Introduktion Til Y-Age Aeon®
 
Y-Age Aeon-plastret er et unikt og enestående produkt, som aldrig før har været tilgængeligt. Igennem videnskabelig forskning, udført af LifeWave, er det blevet fastslået, at Aeon har de følgende fordele:

•Videnskabeligt afprøvet for at reducere stress i kroppen
•Videnskabeligt afprøvet for at begrænse inflammation
•Praktisk og nem at bruge
•ngen kemikalier i kroppen
Introduktion Til Glutathione Booster

•Forbedrer den generelle sundhed
•Støtter immunsystemet
•Fremmer udskillelsen af ophobede toksiner
•Hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer & rynker*


Y-Age Carnosine Booster

•Forbedrer den generelle sundhed
•Forbedrer organers bioelektriske egenskaber
•Behageligt og nemt at bruge
•Hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer & rynker**Vi mennesker har i århundrede søgt efter kilden til ungdom. Men hvad nu hvis svaret på en sundhed og vitalietet kunne findes i din egen krop?

*Carnosin er et naturligt forekommende næringsstof i kroppen. Med alderen produceres der mindre af dette stof. Kliniske undersøgelser angående carnosin har vist nogle fantastiske og dramatiske resultater, herunder viden om at carnosin måske er hovednæringstoffet, som holder kroppen ung, selvom vi bliver ældre. Faktisk har adskillige folk, som har benyttet vores carnosin-booster, rapporteret om bemærkelsesværdige forbedringer i deres velbefindende og fysiske præstationer, selv efter få dages brug.
 
 
 
 
  Diamond Pakke
Vores store og mest omfattende pakke.Som Diamond-medlem vil du modtage 35 en-måneds forsyninger af vores forskellige produkter samt reklame- og markedsføringsmaterialer, der kan få gang i din forretning. Du vil også blive betragtet som i aktiv status i 90 dage efter din tilmelding. Denne pakke er for den seriøse forretningsstarter, der vil maksimere sin profit hurtigt og effektivt.

I denne pakke er Launchpad inkluderet! Et forretningssystem, som vil give dig værktøjer til effektivt at opbygge en driftig LifeWave-forretning. Det er "Din 90-dages nedtælling til succes".
Price: $1.499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Gold Pakke
En af vores mere ekspansive pakker. Alle Guldmedlemmer får 11 en måned leverancer af de forskellige produkter og alle reklame-og marketingmateriale. Denne pakke henvender sig til karriere-orienterede personer.

Tilgængelige pakker i Gold er: Gold Energy Enhancer Pack, Gold IceWave Pack, Gold Y-Age Pack, Gold SP6 Pack, and Gold Variety Pack.  Price: $499.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Silver Pakke
Vores sølv pakke er for dem, der ønsker at starte deres forretning på en mindre skala. Denne pakke kommer med 6 på en måned levering af produkter og alle salgs-og marketingmateriale til fremme af LifeWave produkter. Sølv pakken er for motiverede individer, der ønsker at bygge deres forretning op i niveauer af succes.

Tilgængelige pakker i Silver er: Silver Energy Enhancer Pack, Silver IceWave Pack, Silver Y-Age Pack, Silver SP6 Pack, and Silver Variety Pack.  Price: $299.95
    Tilmeld dig her
 
 
  Bronze Pakke
Vores mindste pakke er for dem, der har en meget lille mængde ekstra tid og gerne vil have lidt ekstra penge. Denne pakke indeholder 1 én måned levering af produktet sammen med den tilsvarende brochure.Bronze pakken er for deltid karriere folk.

Tilgængelige pakker i Bronze er: Bronze Energy Enhancer Pack, Bronze IceWave Pack, Bronze Y-Age Pack, Bronze SP6 Pack , and Bronze Silent Nights.  Price: $ 99.95    Tilmeld dig her
 
 
  Startsæt
Denne pakke inkluderer et abonnement på LifeWaveWebsite-kopien og LifeWave Back Office. Startsættet er udviklet som hjælp til entreprenøren, som tager det første skridt til at starte sin egen forretning.   Price: $ 25.00    Tilmeld dig her
 
  
 
    LW Plaster Produkter
        Energy Enhancer
        IceWave
        Silent Nights
        Y-Age Aeon
        SP6 Complete
        NY:LifeWave Matrix
 


        

 
 


        

 
 
 
 
 
 
 
levetsundtliv.dk Copyright © 2012-2017 All rights reserved.